Blick för vardagen

För människor med fantasi och kreativitet är vardagens slit och släp en outsinlig källa till innovationsidéer. I vår familj har vi bil endast på sommaren. Resten av året står vår mörkgröna Ford Scorpio, årsmodell 92, stallad i en ladugård på sydöstra Öland under ett svalskitsprickigt kapell. Höst, vinter och vår axlar jag därför en gång i veckan min stora ryggsäck och går ned till ICA Kvantum i Sickla för att storhandla. Det brukar röra sig om c:a 30 kilo…

About Mr Bulldogg-E

Innovatör lärare mm
This entry was posted in Innovation and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>