Cykelvagn till storhandling…

Mr Bulldogg-E uppmanar alla spänstiga kreativa människor att börja använda cykelvagn till storhandling. Cykla till affären med tom vagn. Väl där kedjar du fast cykeln vid en lyktstolpe och transformerar vagnen till barnvagnsläge genom att montera framhjul och handtag. Nu är det bara att ställa upp självskanningskassarna och rulla in i butiken med din egen personliga shoppingvagn. Det behöver inte vara någon dyr för tio tusen. Mr Bulldogge-E köpte sin på nätet för en betydligt nättare summa. Vinsterna är många. Du blir smididgare och starkare. Du slipper brandskattas i din lokala ICA eller Konsum. Sist men inte minst. Du blir en pionär för ett nytt miljövänligare sätt att storhandla…

About Mr Bulldogg-E

Innovatör lärare mm
This entry was posted in Design, Innovation and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>