Peepoople på Pedagogiskt Café

Peepoople år en av världens mest spännande innovationer. I onsdags kväll besökte de Pedagogiskt Café och Medioteket. Det var brillant! Publiken satt som trollbunden när Camilla Wirseen berättade om ett av världens största problem – de sanitära förhållandena i tredje världens kåkstäder – och dess lösning: Peepoople. En toalettpåse som bryter ned alla farliga ämnen på två veckor och därefter kan användas som gödningsmedel. När skall vi sluta använda dricksvatten till toaletthantering i den industrialiserade världen…

Peepoople

About Mr Bulldogg-E

Innovatör lärare mm
This entry was posted in Innovation and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>