Bulldogge Trolley offentliggjord!

Så där ja! Då är Bulldogge Trolley är offentliggjord och fri för vem som helst att utveckla. Första fasen i ett arbete som tog sin början våren 2006 är över. Mr Bulldogg-E vill uttrycka sin tacksamhet till Marie Gillstam, innovationsrådgivare vid Almi. Vilket tålamod! Vilken generositet! Fortsätt hänga med Mr Bulldogg-E! Fler intressanta innovationer utlovas. Fast de kommer jag se till att få betalt för. Det finns gränser även för Mr Bulldogg-E:s givmildhet…

About Mr Bulldogg-E

Innovatör lärare mm
This entry was posted in Innovation and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>